Ajankohtaista

Doboon tutustumistreenit 4.8.2021.
HUOM! Talin kenttä
keskiviikkona 4.8. klo 19 – 21
on varattu doboilijoiden käyttöön.

HPH ry järjestää jäsenilleen ke 4.8. klo 19­–21 Talin koulutuskentällä Doboon tutustumistreenit. Tunnin pituisia treenejä on kaksi: klo 19–20 ja klo 20–21. Treenin vetää urheilukoirahieroja Mia Jalasaho Koirapalvelu Kuonokoplasta.

Molempiin ryhmiin otetaan 8 koiraa: 5 isoa (esim. dobermanni) ja 3 keskikokoista/pientä koiraa (esim. pienehkö bordercollie ja sitä pienemmät).

Hinta 15 €/koirakko ja 5 €/kuunteluoppilas. Koirilla ei ole ikä tai muita rajoitteita, paitsi mukaan ei juoksunarttuja. Jos koira on kovin nivelrikkoinen tms. voidaan jotkut liikkeet joutua tekemään soveltaen.

Ilmoittautumiset sähköpostiin talous@hphry.fi (ensisijaisesti 1 koira/ohjaaja, mutta jos tilaa jää, niin toinen koira/ohjaaja mahdollista). Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse koiran rotu ja paino sekä ensisijainen toive ryhmästä (klo 19–20 vai 20–21) tai käykö sinulle molemmat ajankohdat, jos ensisijaiseen toiveeseen ei mahdu.


HPH ry järjestää jäsenilleen Inkoon Västankvarnissa

syysleirin 27.–29.8.2021

Koulutuslajit:

  • haku 
  • metsäjälki
  • peltojälki

Mukaan mahtuu kuusi koirakkoa/ryhmä. Ensisijaisesti ryhmiin otetaan yksi koira/ohjaaja, mutta jos ryhmät jäävät vajaaksi, voidaan mukaan ottaa saman ohjaajan toinen koira lisämaksusta.

Leirin hinta on 140 €. Hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, koulutuksen ja maastojen käytön sekä lauantai-illan saunan. Seuraavat ruokailut sisältyvät myös leirin hintaan: pe iltapala, la aamupala, lounas ja iltapala sekä su aamupala ja lounas. Yhden hengen huone 160 € ja avec 60 €

Leirille voi osallistua vaikka koiralla ei olisi vielä kokemusta lajista.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse leiri@hphry.fi. Kerro ilmoittautumisessa mihin ryhmään haluat osallistua, koiran rotu, kutsumanimi, ikä ja sukupuoli. Ilmoita myös mahdollinen erityisruokavaliosi.

Ilmoittautumisiin vastataan muutaman päivän sisällä. Tämän jälkeen leiristä maksetaan 50 € varausmaksu, joka vähennetään loppumaksusta. Ota yhteyttä myös, jos sinulla on jotain kysyttävää leiristä!

Tervetuloa mukaan leirille!

——-

Pienryhmät
Järjestämme kevään/kesän aikana pienryhmiä jäljestämisessä ja mahdollisesti myös BH-ryhmän, jos koronarajoitukset sallivat koulutuksen järjestämisen.

Seuraa päivityksiä täältä.