Koulutukset

Tottelevaisuuskoulutukset 2021

Ohjatut tottelevaisuuskoulutukset aloitettiin Viilarissa elokuussa ja jatkuvat 18.11.2021 saakka. Koulutusajankohta on sama kuin aikaisemminkin, torstaina klo 19–21. Pennut kokoontuvat klo 19 ja isommat klo 19.30. Ikärajaa ei ole, voit valita itsellesi sopivan ryhmän. Penturyhmään voi tulla, kun pentu on saanut vaaditut rokotukset. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.

Seuraa Facebook-seinältämme ja nettisivuiltamme tarkempia tietoja Viilarin koulutuksista sekä Talin kentän tapahtumista.

Vapaaharjoitteluvuorot 2021

Yhdistyksellämme on vuodelle 2021 varattuna seuraavat kenttävuorot:

Talin huipun koulutuskenttä:
keskiviikkona klo 19–21
lauantaina klo 11–15

Viilarin kenttä:
torstaina klo 19–21
sunnuntaina klo 13–15

Vuorot ovat tarkoitettu HPH:n jäsenten tottelevaisuustreeneihin. Kentällä mahdollisesti oleville koiranulkoiluttajille ja muille kuin yhdistyksemme jäsenille voi ystävällisesti kertoa, että kenttä on varattu yhdistyksemme käyttöön. Viilarin kentällä varaukseen kuuluvat molemmat kentät. Jos kentällä on yhdistyksemme järjestämää koulutusta, itsenäiseen treenaamiseen koulutusten aikana tulee kysyä kouluttajan lupa.

Pienryhmät 2021

Järjestämme jäsenillemme pienryhmiä jäljestämisessä ja mahdollisesti myös BH-ryhmän, jos koronarajoitukset sallivat koulutusten järjestämisen.

Pienryhmät ovat maksullisia (30 €) ja sisältävät viisi koulutuskertaa. Ryhmät kokoontuvat kullekin kouluttajalle sopivana aikana, joten etukäteen emme voi antaa tiettyä koulutusaikaa tai päivää.

Pienryhmiin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen pj@hphry.fi

Ilmoittautuessasi sinun tulee olla yhdistyksen jäsen. Kerro ilmoittautuessasi ainakin seuraavat tiedot: koiran ikä, koulutustaso, tavoitteet, ohjaajan aikaisempi kokemus.